U-noderne er et sangkor, der blev stiftet i 2005, og vi er i dag 12 personer, bestående af både herrer og damer.

Vores mål med sangkoret er at glæ¦de andre unge som ældre. Og vi kan høre, at der er et behov for, at lade sangkorets livsglæde og glæde ved at synge komme andre til gode. Vi synger nyere og ældre danske og engelske sange. Nogle sange har vi selv oversat fra engelsk til dansk, for at give alle en chance for at synge med. Vi gør en forskel hvor vi kommer, og de personer vi besøger, går rundt i flere dage og nynner på vores sange og er mærket af vores livsglæde. Vores publikums størrelse har indtil nu varieret fra 10 personer til store forsamlinger på flere end 201 personer.

Vi har vores egen toastmaster, der på en både humoristisk og engageret måde får sat sammenhæng mellem sange, musikken, og de gæster vi besøger.

Koret ledes og akkompagneres af korleder Rudi Petersen, som styrer koret med fast hånd, så vi får alle stemmerne på plads. Rudi spiller på keyboard, og vi har mulighed for at medbringe monitor højttalere og mikrofonanlæg, så selv de bageste i salen kan høre os. Alle korets udgifter afholder vi selv, ligesom vi selv betaler kørsel ud til alle vore arrangementer rundt omkring i det syd og sønderjyske og alle sangkorets medlemmer betaler også et månedligt kontingent for at koret har lidt penge til de løbende udgifter.

Heldigvis har en del fonde og virksomheder siden sangkorets start i 2005 fundet, at U-noderne gør en forskel og har ydet støtte til koret. Læs mere herom under sponsorer.

Som noget nyt kan vi tilbyde et komplet syng-med arrangement, hvor koret sørger for alt fra plakater, sanghæfter og musik samt selvfølgelig sang. Har du, eller arbejder du i et forsamlingshus, en større forening etc. og kunne det være interessant med en Syng-med aften, så tag kontakt til U-noderne.

Vi tager gerne ud og synger og spiller nogle af de sange, man kender. Og vi gør det på en måde, så alle har det både hyggeligt og sjovt. Vi er ikke Danmarks største kor, men vi sørger for at skabe en aften, som dem vi besøger, kan huske og glæde sig over længe efter. Gå ind under menuen "Booking" og læs mere.