U-nodernes populære Syng-med


I 2018 afholdes det populære arrangement fredag den 5. og lørdag den 6. oktober. Begge dage klokken 19.00
En herlig aften med 3 retter mad, kaffe, småkager, sanghæfte og masser af Syng-med. Ja, alt det få du for kun kr. 250,- pr. person.

Vil du se lidt billeder fra Syng-med 2017, så kig i billedgalleriet

BEMÆRK VENLIGST:

Da koret U-noderne bliver hjemløs i 2018 ser vi os desværre nødsaget til at udsætte billetsalget til dette arrangement.
Reservationer til arrangementet modtages gerne ved at møde op på Sct. Jørgens gård fredag den 1. december kl. 16:00, eller ved at henvende sig til Judith på mailadressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 
Du kan reservere billetter til følgende dage:
Fredag den 5. oktober 2018 kl. 19.00
Lørdag den 6. oktober 2018 kl. 19.00

 

 


I 2007 startede koret op med at arrangere Alsang, hvor vi inviterede gæster til at komme og synge med, samtidig med at man hyggede sig med lidt at drikke og lidt at spise. Det første arrangement var arrangeret med et par spillemænd der sang og spillede sammen med gæsterne. Arrangementet var vellykket, men gæsterne spurgte efter at komme til at synge sammen med koret.

I 2008 arrangerede koret det første Syng-med hvor sangkoret selv sang og hvor gæsterne fik udleveret et sanghæfte så de også kunne synge med. En fantastisk oplevelse for korets medlemmer, og en fantastisk respons fra gæsterne. Ikke mindst kunne vi i medierne læse den ene artikel efter den anden om U-nodernes Syng-Med.

U-nodernes Syng-med arrangementer er siden blevet en fast tradition i koret, og det er noget som alle medlemmer ser meget frem til hvert år. I 2011 blev arrangementet afholdt for første gang over hele 3 dage og der var fuldt hus hver dag. Og med vores faste toastmaster Otto Skak til at styre aftenen, kan det kun gå godt og være fyldt med gode grin og sjove indslag.

Syng-med arrangementerne skifter hvert år tema, og koret er allerede ved at forberede kommende års Syng-med. Herunder kan du se et par stemningsbilleder fra Syng-med.

 

 

Free Joomla Lightbox Gallery